folie-auto-baneasa-3

folie-auto-baneasa-2

Pe aceasta superba masina s-a aplicat folie auto Llumar comfort cu garantie 12 ani. Clientul a traversat tot Bucurestiul pentru a ajunge la atelierul nostru din sector 5, sos. Alexandria. A ales sa vina tocmai din Baneasa sa monteze folie la noi, la recomandarea unui amic, care in urma cu cateva luni a montat folie pe geamuri la atelierul nostru, pe un Mercedes Sprinter. Din Baneasa si pana in sos. Alexandria sunt exact 20 km  care pot fi parcursi intre 25 minute si 50 minute, in functie de ora si traseul pe care il alegeti.

Cand a ajuns la atelier ne-a povestit cum a ales sa lucreze cu noi la recomandarea amicului sau. A cautat ‘folie auto Baneasa‘ pe internet si nu a gasit nimic in apropiere care sa-i inspire incredere pentru a face un serviciu destul de costisitor si foarte pretentios(migalos).

Clientul a cercetat foarte bine masina amicului sau si a ajuns la concluzia ca folia a fost pusa de montatori profesionisti cea ce la convins sa vina la noi sa isi faca geamuri fumurii.

Pentru un montaj profesional, in atelier autorizat R.A.R, garantie intre 7 – 12 ani si pe viata, va asteptam in sos. Alexandria 189C sector 5, Cora Rahova.

Contact aici….

Lucrari recente folie auto aici….

Lucrari recente polish faruri aici….

folie-auto-baneasa-

folie-auto-baneasa-4

folie-auto-baneasa-1

folie-auto-baneasa-5

folie-auto-baneasa-3

Scrie un comentariu:

*

Adresa ta de email nu va fi publicata.

© 2017 Expert Auto Speed

logo-footer