Cum alegem corect, unde sa aplicam folie auto profesional

Share it

Folie auto Profesionala.

In primul rand vreau sa va recomand, ca inainte sa va montati folie pe geamurile masinii, sa va asigurati ca atelierul montator detine autorizatie tehnica emisa de R.A.R pentru a monta folie auto legal pe autovehicule. Atasez un link care va duce direct pe pagina site-ului r.a.r, unde puteti vedea toate firmele autorizate pentru a schimba transparenta geamurilor auto…  Click Aici…

Am decis sa fac un articol in care sa specific cum sa gasim atelierul montator de folie auto care sa fie apt din toate punctele de vedere pentru un montaj profesional de folie auto.

Stim cu totii ca 90% dintre Romani, cauta cel mai mic pret la produse, facilitati, servicii etc… Asta fiind prima greseala. Nu pretul trebuie pus pe primul loc, ci calitatea.

Degeaba dam 200 ron in loc de 300 ron daca folia nu este aplicata in mod corespunzator pe geamurile masinii, ca dupa o perioada scurta de timp sa constatam ca sa dezlipit, a facut bule de aer, nu are vizibilitate clara(efect de ceata,blurata) sau este plina de cute si particule de praf. Iata cateva modele de folie de calitate:

Llumar gama AT cu garantie 7 ani.

Aceasta gama are cea mai mare cerinta pe piata din Romania, fiind si cea mai ieftina din categoria ei. Gama AT porneste de la pretul de 300 ron laterale spate si luneta pentru categoria berlina.

Daca atelierul montator  pretinde ca monteaza folie Llumar cu pret sub 300 ron laterale spate si luneta categorie berlina, asigurativa ca aceasta este folie Llumar. Folia Llumar este stantata din 25 in 25 de cm pe toata suprafata foliei cu insertia Llumar.  Eu recomand gama Clasic AT de la Llumar pentru cei care vor calitate la un un pret mic, sau  geamuri fumurii cu durabilitate in timp foarte buna.

Gama Comfort ATR de la Llumar  este gama cu garantie 10 ani. Aceasta gama fiind solicitata pentru protectie solara cu 50% mai buna decat gama AT, dar si pentru durabilitatea ei in timp. Gama ATR este mai scumpa, pretul real pornind de la 450 ron laterale spate si luneta pentru categoria berlina. Daca dispuneti financiar pentru gama ATR, o recomand cu toata increderea.

Gamele Premium LATI si AIR de la Llumar cu garantie 12 ani, acestea fiind cele mai performante din punct de vedere tehnologic oferind tot odata si cea mai buna protectie solara cu pana la 90% mai buna decat gama AT, dar ofera si cea mai lunga perioada de viata. Aceste game fiind cele mai scumpe din categoria lor, pretul real pornind de la 650 ron laterale spate si luneta. Cu siguranta acesta fiind gama de lux de  la Llumar, o recomand cu toata increderea.

Am luat la cunostinta preturile si calitatea produselor Llumar, nu ne mai ramane dacat sa gasim un atelier montator care sa  aplice  folia intr-un mod profesional. Degeaba alegem sa montam o folie de calitate daca montatorul nu este unul profesionist. Putine ateliere din Romania dispun de personal calaficat cu experienta in montajul de folie auto. Un sfat important in alegerea atelierului montator,  este acela de a verifica firma la care alegem sa ne montam folie. Cum ne putem sa stim daca atelierul dispune de montatori profesionisti? Iata cateva sugestii:

Mai intai verificam daca firma montatoare detine un site web in care vedem portofoliu lucrarilor efectuate, Exemplu aici…

Verificam daca firma are pagina de facebook in care putem vedea comentariile clientilor dar si lucrarile efectuate, Exemplu aici…

Important este si echipamentul de lucru(salopete) montatorii profesionisti au echipament de lucru, Exemplu aici… ei nu lucreaza in pantaloni scurti si tricou, maiou cu muschi.  Veti fi surprinsi sa canstatati ca sunt foarte putine ateliere care detin echipament de lucru(salopete).

Verificati unde este pozitionat atelierul. Daca  nu este la strada principala, este foarte probabil ca firma respectiva sa nu isi permita un loc bine amplast,  chiria fiind foarte  mare, lucrari foarte putine; prin asta intelegem ca nu au suficiente lucrari, si ne da de inteles ca este o firma slaba. Iata un atelier bine amplasat Exemplu aici…

Si nu in ultimul rand, atelierul trebuie sa fie curat si sa aibe pe jos gresie, vopsea cauciucata etc… ceva care sa nu formeze praf in incapere.

Folie auto

Acesta este un atelier de montaj folie auto corespunzator. 

Va multumesc si va urez succes.

Programeaza-te