big-symbol

AutoNext.ro

Folie auto

Va pune la dispozitie o gama variata de servicii profesionala cu cele mai competitive preturi de pe piata si anume:
Folie auto Llumar, Polish faruri, Folie faruri, Folie stopuri, Fron auto, Folie cladiri, Folie sablata decorativa.

Atentie!

La noi nu gasiti folie made in China. Noi oferim servicii de calitate si materiale marca Llumar originale stantate. Multe ateliere din Bucuresti pretind ca monteza folie Llumar, dar in realitate ei folosesc materiale ieftine Chinezesti (plastic colorat) cu durabilitate de viata de: maxim o vara torida. Nu va lasati pacaliti pe banutii d.voastra. Va recomand sa solicitati montatorului sa vi se prezinte stanta Llumar de pe folie, care trebuie sa se gaseasca din 25 in 25 cm pe toata suprafata rolei. 

 Atentie! Nu timbrul firmei cu logoul Llumar care se aplica intre folie si geam atesta ca folia este originala. Acest timbru face doar dovada ca folia s-a montat intr-un atelier autorizat R.A.R + documentele care le elibereza atelierul montator; Certificat de omologare si certificat de comformitate emis de registrul auto Roman.

Windows film LLumar – Autorizatie R.A.R

Sunteti in cautare de folie auto omologata? (folie auto autorizata?) ati nimerit unde trebuia! AutoNex.ro nu ofera doar geamuri fumurii, noi oferim folie auto autorizata cu protectie termica; Claisc – Comfort  sau Premium.

In sfera noastra de activitate, montarea de folie pe geamuri si polish faruri ocupa o poziite importanta, obiectivul nostru principal, este sa asiguram servicii ireprosabile fiecarui client care alege sa lucreze cu noi.

Dispunem de tehnicieni montatori  cu experienta de peste 13 ani.

Nu se demonteaza nimic de pe masina pentru aplicarea de folie auto omologata!

Oferim garantie intre 2 si 12 ani  pentru toate serviciile noastre (Folie omologata rar, polish faruri, folie faruri/stopuri).

Montam folie llumar autorizata rar din anul 2010, timp in care am atins performanta sa onoram cele mai complicate lucrari si cei mai pretentiosi clienti. Echipa AutoNext.ro a atins un numar impresionant de lucrari  de peste 35000 de masini pe an care ne trec pragul atelierului nostru.

Folie-Autoo

Lucram cu toata gama llumar si anume:

Llumar Clasic:  Dupa ce este aplicata pe geamul autoturismului gama „clasic”, permite sa mai treaca caldura prin ea 83%. Aceasta gama „clasic” se adreseaza in mod special impatimitilor de tuning aceasta gama nefacand altceva decat sa ofere geamuri fumurii, intimitate si aspect placut autoturismului la un pret accesibil si cu o durabilitate de viata indelungata de peste 5 ani. Vrei geamuri fumurii? Alege llumar clasic.

Llumar Comfort:  Aceasta gama este evidentiata prin protectia termica care o ofera avand in compozitia sainsertie metalica  (aluminiu). Dupa aplicarea gamei „comfort” pe geamul auto, permite sa mai treaca caldura prin ea 45%.  Gama „comfort” se adreseaza in mod special persoanelor care doresc sa isi protejeze partenerii de calatorie in mod special copii care pot devenii iritati psihic din cauza caldurii. Pretul foliei fiind unul  rezonabil pentru durabilitatea in timp de 10 ani. Vrei protectie solara? Alege Llumar Comfort.

Llumar Premium:  Aceasta gama este  una din cele mai bune protectii solare din lume, avand in compozitia s-a insertie Ceramica. Dupa aplicarea gamei „premium” pe geamul autoturismului, permite sa mai treaca caldura prin ea doar 10%.  Beneficiind de cea mai inalta tehnologie acest tip de folie se foloseste si pentru rachetele spatiale, dar si pentru satelitii aflati pe orbita pamantului.  Calitatea pe care o ofera acest produs depaseste pretul punandu-l pe locul doi. Durabilitatea in timp 12 ani. Vrei sa fi rasfatat? Alege gama premium.

Folia auto Llumar – Suntek ce se aplica pe geamurile auto, au o compoziite speciala, creata astfel incat sa asigure conditiile de vizibilitate cat si pe cele de eficienta in exploatare(protectie solara, intimitate, aspect)

Chiar daca aparent pare foarte subtire, folia solara este creata din mai multe straturi:

• Stratul de bariera(protectie)impotriva razelor U.V

• Stratul rezistent la abraziune

• Filmul din poliester colorat

• Adezivul presto-activ

• Stratul solubil de protectie a adezivului

• Liner de poliester (antiefractie)

Folie auto Otopeni

Cuvinte cheie pentru serviciul geamuri fumurii: Folie auto Rahova, geamuri fumurii, folie auto omologata, folie auto autorizata, folie auto sector 5, , folie auto autorizata r.a.r, folie auto omologata r.a.r, folie auto pret.

Folie auto pret click aici…

Contact click aici…

Galerie foto Folie auto click aici…

Sfatuti utile click aici…

Contacteaza-ne

0791168895

Va asteptam, pentru montaj profesional de geamuri fumurii si polish faruri, la atelierul nostru !

Email: lorento_laurentiu@yahoo.com
Telefon*: 0791168895

Program

LUNI-VINERI: 09:00 – 19:00
SAMBATA:  09:00 – 15:00
DUMINICA:  INCHIS

Galerie