Folie auto Baneasa

Share it

Folie auto Baneasa

Pe aceasta superba masina s-a aplicat folie auto Llumar comfort cu garantie 12 ani. Clientul a traversat tot Bucurestiul pentru a ajunge la atelierul nostru din sector 5, sos. Alexandria. A ales sa vina tocmai din Baneasa sa monteze folie la noi, la recomandarea unui amic, care in urma cu cateva luni a montat folie pe geamuri la atelierul nostru, pe un Mercedes Sprinter. Din Baneasa si pana in sos. Alexandria sunt exact 20 km  care pot fi parcursi intre 25 minute si 50 minute, in functie de ora si traseul pe care il alegeti.

Cand a ajuns la atelier ne-a povestit cum a ales sa lucreze cu noi la recomandarea amicului sau. A cautat ‘folie auto Baneasa‘ pe internet si nu a gasit nimic in apropiere care sa-i inspire incredere pentru a face un serviciu destul de costisitor si foarte pretentios(migalos).

Clientul a cercetat foarte bine masina amicului sau si a ajuns la concluzia ca folia a fost pusa de montatori profesionisti cea ce la convins sa vina la noi sa isi faca geamuri fumurii.

A ramas cu o impresie placuta de atitudinea noastra si de serviciile care i le-am prezentat si anume: Polish faruri – Folie faruri – Reparatii parbrize – Colantare trimuri(elementele cromate exterioare). Daca sunteti in cautare de aceste servicii si vreti sa ne gasiti usor in mediul online, va recomand urmatoarele cuvinte cheie: Folie auto Baneasa, Reparatii parbrize Baneasa, Polish faruri Baneasa, Folie faruri Baneasa, Colantare trimuri Baneasa.

Am reusit sa ne extindem cu inca un punct de lucru in Bucuresti si asa cum am promis am ajuns in zona Baneasa cu atelier de montaj folie auto.

Pentru un montaj profesional, intr-unul din atelierele noastre autorizate R.A.R, garantie intre 7 – 12 ani si 99 ani, va asteptam in sos. Alexandria 189C sector 5, Cora Rahova, sau in Baneasa, Strada Drumul Potcoavei nr. 43

Serviciile noastre:

Folie auto autorizata R.A.R

Polish faruri

Polish stopuri

Folie de protectie faruri

Folie de protectie caroserie

Reparatii parbrize

Contact aici….

Lucrari recente folie auto aici….

Lucrari recente polish faruri aici….

folie-auto-baneasa-
folie-auto-baneasa-4
folie-auto-baneasa-1
folie-auto-baneasa-5
folie-auto-baneasa-3

Programeaza-te