Folie auto ieftina?

Share it

Cauti  folie auto ieftina?

Buna ziua!

folie-auto mercedes s 2

Am ales sa scriu acest articol pentru a va ajuta sa alegeti o folie auto ieftina si de calitate in Bucuresti.

In urma cu ceva timp, un prieten de al meu a venit la mine sa-i montez si lui o folie auto ieftina pe un Bmw e46 din 2004.

Am stabilit un pret impreuna cu el pe care o sa il impartasesc si cu dvs. tocmai ca sa puteti intelege mai bine cea ce vreau sa transmit prin acest articol.

Pretul pentru prietenul meu il stabilisem impreuna cu el, 220 ron laterale spate si luneta cu folie Llumar, garantie 7 ani, autorizata R.A.R, pretul normal era de 300 ron laterale spate si luneta pentru masina lui, dar fiind prietenul meu, nu am mai adaugat mana de lucru la masina lui. Toate bune si frumoase, totul stabilit, batut in cuie, am stabilt sa facem lucrarea peste 3 zile, ca avea el niste treaba prin tara.

Peste vreo 3 luni ma pomenesc cu prietenul meu la atelier la mine sa imi zica ca a  montat folie pe masina intr-un garaj la un amic de al nostru comun, de la noi din cartierul Latin din Piata Unirii, am specificat zona ca sa intelegem exact intamplarea.

Bravo Adita! Si cat te-a costat lucrarea? 200 ron imi zice el zambind.

folie auto mercedes s 6

Bravo Adita! Si ce folie ti-ai aplicat? Llumar, imi zice el zambind.

Ma bucur pentru tine Adita ca ai gasit mai ieftin decat  la mine, dar sa sti ca eu nu cred ca ti-ai aplicat Llumar la bani astia!  Da Laurentiu, asa este, nu stiu ce sa zic, nici mie nu mi se pare a fi o folie de calitate! Am montat folia acum vreo 2 luni si deja s-a exfoliat un geam si pe luneta am cateva bule, pe marginea de jos a lunetei au aparut niste punctulete albe.

Am verificat folia de pe masina lui si am ajuns la concluzia ca era folie de la piese auto ‘Made in China’. Plina de puncte de praf, exfoliata, vizibilitate difuza(blurata), o folie care se decoloreaza intr-o vara, un ciolofan colorat.

As vrea sa schimb folia asta ca nu imi place deloc,m imi zice el putin timorat.

Poti sa mi-o schimbi? Ce putem sa-i mai zic, ti-o schimb.

Si cat imi iei sa mi-o schimbi? Mai Adita, o sa te coste 300 ron cu tot cu demontat, asta pentru ca esti prietenul meu, sau 220 ron si ti-o demontezi singur.  Ok! Poti sa o faci acum?

Da, dar as vrea sa stiu ce te-a de determinat sa faci folia la Cristi, stiind ca nu este profesionist si ca nu are un garaj adecvat pentru un serviciu atat de pretentios.

Folie auto

Asa trebuie sa arate un atelier de montaj folie auto adecvat.

Am zis sa nu mai vin de la Unirii pana la sos. Alexandria, ca mi se pare cam departe.

Ti se pare departe B.dul Unirii de atelierul meu? Mai Adita eu vin in fiecare zi de la Unirii pana la atelier si fac 15 minute, maxim 25 daca este aglomerat.

Si nu m-am putut stapanii sa-i amintesc ca el  aproape in fiecare zi vine de la Piata Unirii, pana in Cartierul Militari la iubita lui.

27399913_1045470795592771_1565666833_n

Am bagat masina in atelier si ne-am apucat de treaba.

Intr-un final am terminat lucrarea si Adita a plecat  spre casa fericit, dar cu folie pe masina la un pret de 500 ron. La pretul acesta putea sa isi monteze o folie de calitate superioara din gama Comfort ATR cu insertie metalica si cu protectie termica dublu fata de gama clasic.

Cum alegem corect, unde sa ne montam folie auto profesional. Click Aici…

Programeaza-te