Folie auto – moft sau necesitate?

Share it

Folie auto – moft sau necesitate?

Folie auto omologata R.A.R

Este util sau nu sa aplicam o folie auto? Unii spun ca e un moft, altii ca utilitatea ei este una evidenta. Oricand se discuta acest subiect, constati ca parerile sunt impartite.

Sa trecem in revista cele mai pertinente argumente in favoarea montarii foliei auto:

Spor de siguranta si protectie pentru tine si pentru calatorii care te insotesc

In cazul unui accident, o folie auto protejeaza pasagerii si reduce probabilitatea ranirii acestora.

folie-auto-baneasa-1

La un impact lateral, de pilda, geamurile se pot sparge. Cioburile rezultate pot rani persoanele aflate in masina sau, si mai grav, pasagerii pot fi aruncati in afara masinii – iata o cauza a numeroase raniri grave, sau chiar a decesului! 

Protectie pentru bunurile din masina. Scade tentatia raufacatorilor

Din pacate, pericolul de a-ti “disparea” bunuri din masina, la stop, in parcari, in benzinarii, este unul real si major. Chiar daca nu poti elimina in totalitate riscul de a fi tinta raufacatorilor, poti lua masuri de prevenire a acestor incidente neplacute.

O folie auto creste rezistenta geamului, astfel incat raufacatorului ii va lua mai mult timp sa “actioneze”. In plus, zgomotul specific poate atrage atentia asupra lui, zadarnicindu-i planurile.

Daca din nefericire te afli in masina in momentul unei astfel de intamplari si ai o folie auto aplicata, beneficiezi mai mult timp de gandire si de reactie.

Protectie UV/Randament AC

folie-auto18

Cei care au deja montata o folie auto, spun ca aerul conditionat raceste mai repede interiorul masinii. In plus, temperatura confortabila se poate mentine setand AC pe o treapta inferioara. Se pot inregistra diferente de 1-6 grade Celsius intre interiorul unei masini care are folie auto si al uneia care nu are aceasta imbunatatire. Bineinteles, acest lucru depinde si de gradul de opacitate al foliei, de orientarea masinii si de expunerea acesteia la soare. 

La drum lung, pasagerii sunt feriti de actiunea directa a razelor solare – radiatii, caldura – beneficiind de tot confortul si intimitatea dorite.

Cei care calatoresc cu copii gasesc foarte utila o folie auto si subliniaza importanta protejarii lor, in mod special a celor foarte mici, de actiunea directa a soarelui. In plus, daca esti mamica si alaptezi, apreciezi in mod special intimitatea oferita de o folie auto aplicata pe geamurile laterale si/sau luneta. Astfel te poti bucura in liniste de momentul special pe care il traiesti alaturi de puiul tau.

Aspect

Cand vorbim de folie auto, argumentul esteticii imbunatatite este, probabil, cel mai controvesat. Cel mai simplu, vom spune ca, de gusturi si de culori nu discutam, fiecare om având în această privinţă păreri şi preferinţe proprii.Este mai folositor sa luam in calcul beneficiile practice, atata vreme cat exista solutii care sa imbine si eficienta si estetica, chiar si in acest domeniu.

folie-auto8

Va asteptam oricand la Ex.autospeed sa discutam despre nevoile dumneavoastra si sa alegem impreuna serviciile care sa va multumeasca.

Fiind specialisti pasionati de domeniul auto, va vom consilia in asa fel incat sa faceti cea mai buna alegere si sa fiti multumiti.  

Atelierul nostru si echipa sunt autorizate de R.A.R (autorizatia 373/2012) pentru aplicarea de folie auto. Folosim materiale de calitate, conforme cu reglementarile in vigoare. Oferim suport tehnologic de ultima generatie pentru montajul foliei auto si o garantie intre 5-12 ani pentru folia auto aplicata de tehnicienii nostri.

De asemenea, dispunem de aparatura tehnologica necesara pentru prezentarea calitatii a foliei.

Sunt trei game de folie auto: Clasic – Comfort – Premium, pe care o alegi?  Vezi aici caracteristici folie…

Lista de preturi click aici…

 Contact Clienti click aici…

Galerie foto folie auto click aici…

Pagina principala click aici…

Sfaturi utile click aici…

Facebook…

Expertautospeed – Ne place sa fii mltumit!

Programeaza-te