Folie auto Otopeni

Share it

 Salon infrumusetare auto BANEASA

Locatiile noastre:

Soseaua Alexandria 189C, sector 5

Strada Drumul Potcoavei nr. 43  Voluntari

Serviciile noastre: 

Folie auto autorizata R.A.R

Reconditionare faruri profesional

Reparatii parbrize cu trusa profesionala

Polish caroserie (detailing exterior)

Curatare tapiterie auto (detailing auto interior)

Colantare trimuri auto (elemente cromate exterioare)

CONTACT…

Folie auto Otopeni

Asa cum am promis in alte articole din mediul online ca vom deschide un punct de lucru in orasul Otopeni, ne-am tinut de cuvant si de la 01 Aprilie 2021 am deschis al doilea atelier de montaj folie auto pe „Strada Drumul Potcoavei nr. 43 Voluntari” fiind foarte usor accesibil de ajuns si din orasele, comunele, satele apropiate si anume: Tunari, Buftea, Baneasa, Pipera, Balotesti Odaile, Chitila, Bucurestii noi, Corbeanca chiar si din sectorul 1 al capitalei si nu numai; Daca esti in cautarea calitatii poti alege sa vi chiar si din Ploiesti pentru un montaj profesional de folie auto sau, reconditionarea farurilor, sau repararea parbrizelor.
Am dat pe Google un search cautand informatii cu privire la cuvantul cheie Folie auto Ploiesti si am ramas surprins sa constat ca nu exista atelier de montaj folie auto in Orasul Ploiesti, cea ce ma pus pe ganduri sa venim si in orasul dumneavoastra cu aceste servicii auto in viitorul apropiat. Tot la fel am procedat si cu alte cuvinte cheie si anume: Polish faruri Ploiesti, Reparatii parbrize Ploiesti si surpriza, orasul duce lipsa de aceste servicii, tocmai de acea in curand vom deschide un punct de lucru si in Ploiesti sau prin Imprejurimi.
In sfera noastra de ativitate urmatoarele servicii , ocupa cele mai importante pozitii:
1. Montaj folie auto – Montatori cu experienta peste 10 ani, folosim doar materiale originale si de calitate superioara, folia este omologata si atelierul este autorizat R.A.R
Oferim garantie intre 3 si 99 de ani la foliile Clasic – Comfort – Premium

Folie auto Otopeni

2. Reconditionare Faruri – Acest serviciu lam adus la un nivel superior avand in spate peste 11 ani de activare in acest domeniu, timp in care am acumulat experienta chiar si pentru cele mai complexe lucrari si pentru masinile mai noi. In portofoliu din site-ul nostru se poate gasi faruri polishate din anul 2016, 2017, 2018 pe care sa montat folie de protectie transparenta cu garantie 5 ani. Noi ne diferentiem de restul polishatorilor de faruri, prin faptul ca noi am inceput accest serviciu in anul 2009 si am perseverat in cresterea calitatii si a profesionalismului, adica nu am ramas la stagiul Romaneasc „Lasa ma ca merge asa”. Cun un simplu search pe google polish faruri Baneasa sau reconditionare faruri Baneasa veti putea gasii cu usurinta atelierul nostru.

Reconditionare faruri Otopeni
Polish faruri Otopeni

3. Reparatii parbrize – este un serviciu pretentios care poate fi realizat intr-un mod corect si sigur doar cu trusa profesionala cu pompa de vacum si cu rasini de calitate. Majoritatea reparatorilor de parbrize care cer bani putini, folosesc truse artizanale din cele mai ieftine si solutii de la targ care nu prezinta siguranta pentru reparatii parbrize. Cu trusa dotata cu o pompa de vacumare, reparatia iese in proportie de 70/90% pe cand cu trusa dotata cu o seringa cu care se face si vacumare si injectarea rasinei, reparatia iese in proportie de 40/60%. Va asteptam cu reparatii parbrize in Voluntari strada drumul potcoavei nr. 43.

Un search in motoarele de cautare „reparatii parbrize baneasa” sau „ciobituri parbrize baneasa” veti fi indrumat catre atelierul nostru.

ciobituri parbrize Otopeni
raparatii parbrize otopeni 1

Reparatii parbrize in apropiere de orasul Otopeni: reparatii parbrize Corbeanca, reparatii parbrize Saftica, reparatii parbrize Buftea, reparatii parbrize Ploiesti, reparatii parbrize Tunari, reparatii parbrize Balotesti, reparatii parbrize Chitila, reparatii parbrize Bucurestii Noi, reparatii parbrize Damaroaia, reparatii parbrize sector 1

4. Colantare trimuri ‘shadow line’ Daca ornamentele exterioare si-au pierdut stralucirea de alta data, sau oxidat sau si-au schimbat culoarea din cauza solutiilor de la spalatorii, noi avem solutia ideala! Colantarea trimurilor se face in conditii optime, cu autocolant de calitate superioara, si  cu rezultate uimitoare.

Colantare Trimuri Otopeni

5. Polish auto profesioanal –  Polisham orice tip de autoturism indiferent de starea de degradare a vopselei, orice tip de culoare, eliminam efectele de panza de paianjen, holograme, zgarieturi, vopsea matuite, coaja de portocala… Acest serviciu il executral la nivel profesional cu solutii si scule din cele mai profesionale. Va asteptam cu drag sa va facem masina stralucitoare ca noua. Nu ezitati sa dati search in google cu cuvintele cheie „polish aut,  polish auto profesional, polish auto baneasa, polishare auto otopeni, detailing auto exterior otopeni, polishare caroserie sector 1 etc…

Polish auto Baneasa

6. Curatare tapiterie auto –  Va asteptam cu drag sa va rasfatam masina in atelierul nostru de detailing auto. De peste 15 ani practicam acest serviciu de detailing auto interior, timp in care am acumulat suficienta experienta pentru a ne putea adresa tuturor clientilor intiferent de cerintele acestora.  La noi veti gasii pachete de curatare auto interior cu preturi pentru toate buzunarele. Folosim solutii ecologice marca „Auto Magic” si aspiratoare profesionale cu injectie extractie de putere mare cu care vom putea sa extragem murdaria, patrunzand pana la cativa centimetri in bancheta/scaune, cea ce duce la o curatare profesionala in profunzime. Cuvintele cheie care va pot indruma catre noi sunt urmatoarele: Curatre tapiterie auto Baneasa, curatare tapiterie auto profesional, curetatre tapiterie auto Otopeni, detailing auto profesional, detailing auto Otopeni, detailing auto interior Baneasa

Detailing auto interior
Curatare tapiterie auto Baneasa

Contact…