Folie auto sector 1| Folie auto Llumar

Share it

Folie auto sector 1

folie-auto-17

Folie auto in sector 1 Bucuresti

Atentie!!!

Pentru a va aplica o folie auto  de calitate si un montaj profesional, nu cautati neaparat sa alegeti cel mai apropiat atelier.

Ateliere de folie auto sunt in toate sectorele din Bucuresti.

Asigurati-va  ca atelierul montator de folie auto este suficient de bine pregatit pentru a executa aceste servicii intr-un mod profesional. In primul rand asigurativa ca platiti pentru o folie auto de calitate si anume: folie auto Llumar si folie auto Suntek, aceste doua marci sunt cele mai populare, dar si cele mai calitative. Nu va uitati la pret, acesta fiind acelasi la toate atelierele care respecta standardele pietii. Multe ateliere din Bucuresti si nu numai folosesc preturi mai mici din diferite motive ascunse si anume: a)  Sunt noi pe piata si duc lipsa de clienti  si de acea prefera sa lucreze pe bani mai putini pana capata experienta in lucrari si isi aduna un numar de clienti care sa-i recomande mai departe, cea ce poate dura cativa ani buni.

b) Folosesc materiale ieftine si le dau drept materiale profesionale, prin aceasta actiune necinstita inseala clientii si astfel isi rotunjesc veniturile.

c) Aceste ateliere pot lucra chiar fara autorizatie tehnica emisa de R.A.R si folosec autorizatii facute de ei la imprimanta.  Lista preturi…

In viitorul apropiat avem in plan sa ajungem cu punct de lucru pentru montaj folie auto sector 1. Atelierul nostru se afla la aproximativ 250 m de  la Cora Rahova cum mergeti spre Bragadiru pe partea stanga.

Si asa cum am promis, am revenit asupra acestui articol sa adaug si sa va anunt ca am reusit sa deschidem inca un puct de lucru in zona Baneasa, strada Drumul Potcoavei nr. 43, pe langa gradina zoologica. Cu un simplu search pe google ‘ Folie auto sector 1 ‘ puteti gasii mai multe informatii despre noua locatie unde au fost detasati colegii din sectorul 5, avand vechime in montaj folie auto si tot odata experienta foarte mare in prestarea serviciilor pe care le oferim.

Folie auto sector 1

Polish faruri sector 1

Reparatii parbrize sector 1

Folie de protectie faruri

Folie-auto-renault-3
folie-auto-26
Folie-auto-renault-2
folie-auto-24

Galerie foto – folie auto…

Programeaza-te