Folie auto sector 3 | Folie auto Llumar

Share it

Folie auto sector 3

Fiecare isi iubeste autoturismul in felul lui. Am cautat cateva caracteristici care ne face sa investim in „cea de-a doua casa’ (masina).

Confortul in autoturism nu este un moft, este necesitate! Aplicand o folie auto de calitate pe geamurile autoturismului, confortul creste simtitor, garantat.

Folia auto se adreseaza in mod special si impatimitilor de tuning, aceasta oferind un aspect placut exteriorului, dar si interiorului autoturismului.

O folie auto de calitate ne poate oferii si siguranta sofatului. Cu ajutorul foliilor LLumar, călătoria devine mai plăcută, familia ta va fi protejată de razele dăunătoare ale UV şi de căldura soarelui, iar în caz ca geamul se sparge, cioburile nu sunt imprastiate, ci sunt retinute de adezivul foliei.

Foliile auto LLumar sunt fabricate la cele mai inalte standarde, sunt recunoscute pentru calitatea lor ireprosabila, stabilitatea culorilor şi a stratului antizgâriere deosebit de rezistent.
Sarcina lor este de a proteja tapiteria şi persoanele dragi din interiorul autoturismului, de a asigura condiţii de călătorie cât mai plăcute.

Va asteptam in atelierul nostru autorizat r.a.r, pentru un montaj profesional de folie auto. Ne gasiti in sector 5, sos. Alexandria 189C, langa Cora Rahova, iesirea spre Bragadiru, Mihailesti, Cornetu etc…

Promitem ca in curand vom ajunge cu puct de lucru pentru montaj folie auto sector 3

folie-auto-21
folie-auto-8
folie-auto-1
geamuri-fumurii-auto-2

Programeaza-te