Folie auto sector 4 | Folie auto Llumar

Share it
logo-llumar

Toti soferii doresc sa isi personalizeze automobilul sau sa isi
ia masurile necesare pentru a beneficia de maximum de confort
cand calatoresc. Dotarea autoturismului cu folie solara nu este
un lucru nepotrivit. Din potriva, aceasta folie ajuta la protejarea
impotriva razelor ultraviolete si maresc eficienta aerului conditionat.

Problema este legata de faptul ca unii conducatori auto apeleaza la aceasta solutie fara sa studieze bine acest produs folie auto.

Llumar sau Suntek sunt doua companii gigant in producerea de folie solara, pe care eu le recomand cu toata taria. Asadar, toti cei care doresc sa ofere un plus de confort autovehicului, trebuie sa aiba in vedere montarea unor folii omologate R.A.R. Exista atat modele clasice (care au capacitatea de a retine razele ultraviolete), cat si folii cu insertie metalica sau insertie Ceramica. Acestea din urma sunt fabricate in asa fel incat sa pastreze o temperatura placuta in autoturism.

Pe langa sarcinile mentionate pe care le indeplineste o folie autorizata R.A.R., exista si alte motive pentru care acestea ar trebui montate pe geamurile masinii. Spre exemplu, persoanele care doresc sa lase in automobil bunuri de valoare precum telefonul, laptop,sau geanta, si doresc sa le fereasca de vazul hotilor, pot opta pentru o astfel de folie.

Un astfel de accesoriu auto poate ajuta foarte mult. In timp ce un geam obisnuit  va fi spart foarte usor, cele care sunt dotate cu folii au o rezistenta marita si necesita un efort mai mare pentru a fi spart. Desigur, asta inseamna ca folia aplicata sa fie de o calitate premium si sa provina de la un producator cunoscut in producerea de folie auto.

Va asteptam la atelierul nostru di Sos. Alexandria 189C langa Cora Rahova, iesirea spre Bragadiru, Cornetu, Mihailesti, Ghimpati, Alexandria etc…

Promitem ca in curand vom deschide un punct de lucru pentru montaj folie auto sector 4.

Programeaza-te