Folie auto amg1

                                  Geamuri fumurii sector 5

Cauti folie auto sector 5? Esti in cautare de folie auto omologata? Ai nimerit unde trebuia!
Montatori cu experienta in domeniu de peste 9 ani te asteapta intrun cadru curat, civilizat, cu preturi pentru toate buzunarele.

folie auto bentlei1
Folie auto

Atentie!

Nu te lasa pacalit de preturile scazute! Cautand cel mai mic pret din Romania poti sa iti montezi o folie Chinezeasca (un plastic coclorat) care sa te tina doar o vara, fara autorizatie R.A.R reala, poate fi un fals facut la imprimanta, si pentru 50 ron in minus fata de o folie cu garantie 3 ani autorizata si montata profesional, sa te alegi cu o lucrare Romaneasca „lasa ma ca merge asa” Alege intelept, cerceteaza inainte, strange informatii si nu te lasa inselat pe banutii tai.

Aplicam folie auto marca Llumar si Suntek cu garantie intre 3 si 99 ani, oferim autorizatie tehnica emis de registrul auto Roman si certificat de omologare a foliei.

Preturile incep de la 250 ron gama clasica cu garantie 3 ani, laterale spate si luneta si pot ajunge pana  1200 ron gama premium top cu garantie 15 ani.

In toti acesti ani am acumulat experienta si am montat folie pe aproape orice tip de autoturism.

Echipa noastra este in aceasi formatie de peste 6 ani, cea ce a adus la o dezvoltare bazata pe comunicare, echilibru profesional si nu in ultimul rand prietenie.

Suntem deschisi in comunicare la orice situatie care apare, sa putem sa oferim informatiile corecte si pe intelesul clientilor nostrii.

Folie auto amg2
Folie auto sector 5

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Ne gasiti in sectorul 5 al capitalei, pe Soseaua Alexandria 189C, langa Cora Rahova

Oferim o gama variata de servicii profesionale:

Montaj folie auto – Polish faruri profesional – Folie faruri cu garantie intre 2 si 5 ani – Polish stopuri – Folie stopuri – Colantare trimuri(elementele exterioare cromate) Shadow Line – Reparatii parbrize

Toate aceste servicii le stapanim la nivel avansat, pentru ca punem pasiune in tot cea ce facem si in totdeauna vrem sa crestem in ochii clientilor nostrii si sa devenim mai buni in ochii nostri. Noi mergem pe varianta „daca ne place noua, va place si clientului”

Pentru a ne gasi usor in mediul online, va recomandam sa folositi cuvinte cheie precise si anume: Folie auto sector 5, Reparatii parbrize sector 5, polish faruri sector 5, folie faruri sector 5

Nu ezitati sa ne contactati CONTACT… pentru detalii mai amanuntite sau pentru o eventuala programare.

folie auto bentlei2
Folie auto

Lista de preturi…

Galerie foto…

© 2017 Expert Auto Speed

logo-footer