Folie auto Sector 5 – Montaj folie auto ieftina

Share it

Geamuri fumurii sector 5

Folie auto sector 5

Cauti folie auto sector 5?  Esti in cautare de folie auto omologata? Ai nimerit unde trebuia!
Montatori cu experienta in domeniu de peste 12 ani te asteapta intr-un cadru curat, civilizat, cu preturi pentru toate buzunarele.

Ne gasiti in doua puncte de lucru din Bucuresti:

Soseaua Alexandri 189C sector 5

Strada Drumul Potcoavei nr 43 – https://montajfolieauto.ro/

folie auto sector 5

Atentie!

Nu te lasa pacalit de preturile scazute!

Cautand cel mai mic pret din Romania risti sa iti montezi o folie auto Chinezeasca (un plastic colorat) care sa te tina doar o vara torida.  Risti sa nu beneficiezi de autorizatie R.A.R, reala, aceasta poate fi un fals facut la imprimanta.  Pentru 50 ron, 100 ron mai putin fata de o folie profesionala cu garantie reala si cu autorizatie emisa de R.A.R poti sa te alegi cu o lucrare Romaneasca si astfel altii sa isi rotunjeasca veniturile pacalind clientii.

Alege intelept, cerceteaza inainte piata, vezi care sunt preturile reale, vei ramane surprins ca sunt foarte putini care au preturi mult mai mici fata de restul prestatorilor (de ce oare? ) strange informatii si nu te lasa inselat pe banutii tai.

Aplicam folie auto marca Llumar si Suntek cu garantie intre 3 si 99 ani, oferim autorizatie tehnica emis de registrul auto Roman si certificat de omologare a foliei.

Preturile incep de la 250 ron gama clasica cu garantie 3 ani, laterale spate si luneta si pot ajunge pana  1200 ron gama premium top cu insertie ceramica cu garantie 99 ani.

Folie auto sector 5

In toti acesti ani am acumulat experienta si am montat folie pe aproape orice tip de autoturism.

Echipa noastra este in aceasi formatie de peste 8 ani, cea ce a adus la o dezvoltare bazata pe comunicare, echilibru profesional si nu in ultimul rand prietenie.

Suntem deschisi in comunicare la orice situatie care apare, sa putem sa oferim informatiile corecte si pe intelesul clientilor nostrii.

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii in vederea montajului de folie auto.

Ne gasiti pentru montaj folie auto sectorul 5 , pe Soseaua Alexandria 189C, langa Cora Rahova

Oferim o gama variata de servicii profesionale:

Montaj folie auto – Polish faruri profesional – Folie faruri cu garantie intre 2 si 5 ani – Polish stopuri – Folie stopuri – Colantare trimuri(elementele exterioare cromate) Shadow Line – Reparatii parbrize

Toate aceste servicii le stapanim la nivel avansat, pentru ca punem pasiune si suflet in tot cea ce facem si in totdeauna vrem sa crestem in ochii clientilor nostrii si sa devenim mai buni in ochii nostri.

Noi mergem pe varianta „daca ne place noua, place si clientului”

Folie auto sector 5

Pentru a ne gasi usor in mediul online, va recomandam sa folositi cuvinte cheie precise si anume: Folie auto sector 5, Reparatii parbrize sector 5, polish faruri sector 5, folie faruri sector 5

Nu ezitati sa ne contactati CONTACT… pentru detalii mai amanuntite sau pentru o eventuala programare.

Lista de preturi…

Galerie foto…

Folie auto sector 5 langa Cora Rahova

Folie auto sector 5