Folie auto Voluntari

Share it

Folie auto Voluntari

Va asteptam la unul din atelierele noastre de montaj folie auto din Bucuresti si Ilfov. La ora actuala detinem doua puncte de lucru si anume:

Strada Drumul Potcoavei nr.43 Voluntari

Soseaua Alexandria nr. 189C Bucuresti

Folie auto voluntari va sta la dispozitie cu servicii si materiale de calitate superioara.

De peste 11 ani aplicam folie auto fara sa demontam fetele de usi sau alte elemente de pe masina.  Suntem pregatiti pentru orice model auto si pentru cele mai complexe lucrari. Avem peste 300.000 mii de lucrari efectuate in toti acesti ani, cea ce ne-a ridicat standardul la nivel de profesionisti.

Firma noastra este autorizata de R.A.R pentru modificarea transparentei geamurilor auto in conditii absolut legale. Oferim garantie intre 5 si 99 ani certificat de omologare a foliei plus certisficat de comformitate emis de R.A.R

La noi gasiti tehnicieni folie auto foarte bine instruiti si cu multi ani in spate, cea ce nea adus la nivel de profesionisti. De peste 11 ani aplicam folie auto pe geamurile masinilor, astfel am devenit foarte atenti la detalii si am reusit sa ajungem sa ne extindem cu inca un atelier in Baneasa langa gradina zoologica.

CONTACT…

Serviciile noastre: 

  1. Folie auto
  2. Polish faruri
  3. Folie faruri
  4. Folie stopuri
  5. Reparatii parbrize
  6. Freon auto
Polish faruri Otopeni

Atentie!

La noi nu gasiti folie made in China, noi folosim doar  materiale de calitate superioara originale made un USA. Nu va lasati inselati de preturile scazute la lucrari, pentru ca puteti sa fiti inselati pe banutii dumneavoastra si anume sa vi se aplice o folie ieftina care se decoloreaza in primul an de montaj sau sa vi se elibereze autorizatie de montaj folie auto falsa, cea ce duce la ilegalitate care se pedepseste cu retinerea talonului auto dar si cu amenda cuprinsa intre 1200 ron si 2100 ron.

221441812_1013971019359730_2303089244997403418_n