Folie Cladiri

Folie Cladiri cu protectie solara (Birouri, apartamente , vile) etc…

Folie protectie termica geamuri

Te deranjeaza lumina puternica a soarelui? Nu vezi bine la tv sau la monitor? La noi gasiti solutia cea mai buna pentru a scapa de aceste neplaceri.

Folia de protectie solara pentru cladiri, (birouri, apartamnete, vile) a fost creata de oamenii de stiinta de la Nasa pentru a proteja astronautii aflati in misiune pe orbita pamantului de razele ultraviolete si infrarosii.  Acest produs exceptional s-a extins cu repeziciune si in randul populatiei.

Dispunem de aparatura care demonstreaza eficacitatea acestui produs. Nu aplicam folia inainte de a va demonstra randamentul pe care il da.

ATENTIE!

Aceste informatii le asez in acest articol cu toata increderea, deoarece folia de cladiri este aplicata si pe geamurile apartamentului meu si pot sa va marturisesc ca eu sunt  fascinat de acest produs remarcabil. Apartamentul meu are vedere pe doua laturi ale blocului. Pe partea unde este situata sufrageria si bucataria bate soarele placut al rasaritului pana la ora 11:00. Pe cealalta parte unde se afla doua dormitoare se creaza un efect de sera insuportabil din cauza soarelui puternic de dupa amiaza. Dupa ce am aplicat folia solara pe geam, stau intins in pat si ma uit direct la soare in spectru lui. Ma pot bucura in voie de dormitoarele mele dupa aplicarea foliei, cea ce se poate vedea si in imaginile din articol.

Protectie termica

Aceasta folie are in componenta s-a, insertie metalica (aluminiu) si are capacitatea de a stopa efectul de sera din incaperi, deoarece stopeaza razele UV si razele infrarosi. Puteti sta linistiti in dreptul gemului cand afara sunt temperaturi greu de suportat fara sa simtiti vreun disconfort din partea soarelui.

Lumina solara

Dupa aplicarea de folie cladiri pe gemurile imobilului, lumina puternica emisa de soare poate fi deranjanta uneori si mai ales pentru display laptop, pc, tv, etc…Aceasta imagine spune totul depre acest efect formidabil

Economisire energie electrica

Dupa montarea foliei, instalatia de aer coditionat nu va mai lucra fortat sa faca fata temperaturilor infernale din timpul veri, temperatura va scadea in incapere cu cel putin 5 grade celsius.

Intimitate

Datorita efectului de oglinda din exterior, folia ofera protectie in potriva privirilor indiscrete si poate scadea riscul furturilor din imobil.

Siguranta

Aceasta folie nu are rol de antiefractie, dar in cazul in care geamul pe care este aplicata folia s-a spart, folia va retine toate cioburile prin adezivul foarte puternic si prin compozitia ei.

Aspect

Folia de cladiri intinereste aspectul extern al imobilului.folie-termopane Soarele este un corp ceresc esential pentru sustinerea vietii pe pamant. Acest corp ceresc este benefic pentru organismul nostru prin faptul ca luam din proprietatile sale vitamine si nutrienti care ne ajuta sa avem un psihic sanatos si un metabolism puternic.

Avem o gama diversificata de folie cladiri si anume:

Galerie foto

Pentru programa va rugam sa accesati numarul de telefon: 0765.141.463 Baicu Daniela