Folie auto

folie auto
Llumar

Folie auto
Omologata R.A.R

folie auto
autorizata R.A.R

Folie auto
Geamuri fumurii

folie auto
Suntek

folie auto
Premium

folie auto
Autorizatie folie auto

folie auto

Atelier autorizat R.A.R

Folie auto

Locatiile noastre pentru montaj folie auto:

Soseaua Alexandria 189C, sector 5 Bucuresti

Strada Drumul Potcoavei nr.43 Voluntari – montajfolieauto.ro

In acest articol vreau sa asez cateva cuvinte legat de aplicarea de folie auto si pentru alegerea corecta a materialelor folosite si a atelierului montator, pentru ca lucrarea sa fie de calitate si clientii nostri sa fie bine informati despre eficienta materialelor si despre actele necesare care fac ca lucrarea sa fie in legalitate in conformitate cu prevederile legii in legatura cu schimbarea transparentei geamurilor auto.

folie auto bentlei1

Echipa noastra este formata din montatori cu experienta de peste 9 ani, timp in care am aplicat folie  pe toate marcile si modelele de autoturisme. Accesati link-ul „GALERIE FOTO” aici o sa puteti vedea o parte din lucrarile efectuate de noi

Lucram in aceasi formatie de aproximativ 8 ani, in tot acest timp am invatat sa ne organizam la locul de munca in asa fel in cat,  ficare coleg isi cunoaste locul si pozitia pe care o ocupa in atelier, cea ce ne-a dus la un nivel profesional in prestarea serviciilor noastre.

Echipa are un numar de 8 persoane pregatite cu seriozitate si cu multa atentie. Fiecare serviciu in parte este prestat de unul din colegii nostri, si acest lucrul a ajutat la cresterea noastra la nivel de profesionisti. Ficare coleg in parte este pregatit miticulos doar pentru montaj folie auto, un alt coleg este pregatit doar pentru reconditionare faruri, un alt coleg este pregatit  pentru curatare tapiterie auto, alt coleg este pregatit pentru curatare casnice (canapele, covoare, mochete fotolii, draperii, scaune), un alt coleg este pregatit pentru reparatii parbrize, un alt coleg este pregatit pentru incarcare cu freon auto.

Folia auto este de mai multe calitati in materie de protectia solara, durabilitate in timp, vizibilitate din interior, aspectul vizual.

Acest accesoriu  va ajuta sa cresteti performanta masinii prin: aspect, protectie termica, intimitate si siguranta. Cu totii stim cat de important este sa nu ne expunem prea mult la soare, tocmai de acea pentru a ne protejam copii de razele UV, recomandam cu tarie aplicare peliculei fumurii cu protectie termica nu doar geamuri negre.

Gama Clasica:

Acest tip de folie se adreseaza in mod special impatimitilor de tuning care nu cauta deact aspectul pe care il aduce montarea de folie auto. Folia auto clasica stopeaza in totalitate razele UV (razele care deterioreaza materia si care ne bronzeaza pielea) si stopeaza razele INFRAROSII (caldura)  doar 13%, restul de 87% de procente permitand sa intre in interiorul masinii. Pentru un pret scazut beneficiati de o folie auto autorizata R.A.R cu garantie 7 ani.

Folia auto din aceasta gama are insertie de ALUMUNIU

Gama Comfort:

Acest tip de folie auto se adreseaza si impatimitilor de tuning care cauta produse mai calitative, dar si persoanelor care cauta sa isi asigure un comfort termic, intimitate si tot odata aspect placut. Folia auto comfort stopeza in totalitate razele UV si razele INFRAROSII  67%, restul de 33% de procente permitand sa intre in interiorul masinii.  Pentru un pret modic si o calitate medie beneficiati de o folie auto omologata R.A.R cu protectie termica superioara foliei clasice si cu o garantie de 10 ani.

Folia auto din aceasta gama are insertie METALICA

Gama Premium:

Acest tip de folie se adreseaza persoanelor care cauta comfort maxim in mod special pentru copii. Acest tip de folie are in compozitia ei insertie CERAMICA, tocmai de acea se opune cxa o bariera impotriva razelor ultra violete si infrarosii.

Folia auto premium stopeaza in totalitate razele UV si razele INFRAROSII 95%, restul de doar 5% permite sa intre in interiorul masinii. Calitatea acestui produs este una superioara  cu un pret pe masura ei… lista preturi

Atentie!

Atat atelierul cat si folia trebuie sa fie autorizate  R.A.R, in caz contrar nu sunteti in legalitate si politia va poate amenda si va poate retine talonul masinii.

La noi nu gasiti folie made in China. noi oferim produse de calitate si anume: Folie auto Llumar si Folie auto Suntek

Folia trebuie sa fie stantata din 25 in 25 de centimetrii cu logoul LLUMAR astfel poate fi un produs ieftin Chinezesc care se decoloreaza itr-o vara torida.

Facebook:   AutoNext.ro

– Locatia din Sosesaua alexandria 189C sector 5

Facebook:   Folie auto Otopeni

– Locatia din Strada Drumul Potcoavei nr.43 Voluntari

montajfolieauto.ro

Autorizatie R.A.R nr. 373/2012

Expert Auto Speed
Buy