Intrebari

Durata montajului de folie auto difera in functie de complexitatea masinii. De la 45 de minute si poate ajunge pana la 3 ore.
Nu este necesar sa demontam jumatate de autoturism pentru a monta folie auto. Cu experienta si cu scule profesionale efectuam acest serviciu (folie auto) in cel mai profesional mod si oferim garantie intre 5 si 12 ani pentru folia auto aplicata de tehnicienii nostrii. Intradevar este un serviciu care necesita multa rabdare si concentrare maxima asupra lucrarii pentru un montaj profesional de folie auto.

Intradevar si eu am auzit de foarte multe ori vorbinduse de acest subiect. In primul rand eu cred ca au ales sa isi monteze folie auto intr-unul din atelierele neautorizate din orasul sau. Sunt foarte multe astfel de ateliere in toate orasele Romaniei.

Cel mai simplu mod pentru a verifica daca firma respectiva este autorizta sa monteze folie auto, este sa intrati pe site-ul R.A.R unde puteti gasi toate firmele autorizate sa aplice folie auto in conformitate cu legea.

Este legala aplicarea de folie auto daca se efectueaza intr-un atelier autorizat. R.A.R.

Da, pretul este acelasi indiferent de transparenta aleasa.

Locatie

Sos. Alexandria 189C, sector 5 Bucuresti, langa Cora Rahova,

Locatie

Strada Drumul Potcoavei nr.43 langa gradina zoologica din BANEASA