Polisharea caroseriei ofera beneficii extraordinare autoturismului:

1. protecția vopselei împotriva daunatorilor exteriori, solutii de la spalatorie, bitumul de pe carosabil, impactul cu insecte la viteza mare

2. îmbunătățirea aspectului vizual al masinii și prelungirea duratei de viață a acestuia, eliminand zgarieturi, panza de paianjen, si alte inperfectiuni ale vopselei.

Polish auto profesional

Detailing Auto Exterior

Detaling-ul auto profesional (polish auto) pentru vopseaua masinii este un serviciu foarte migalos care necesita multa atentie si rabdare curata pentru a reda stralucirea si revenirea la starea sa initiala.

Serviciul de polish auto exterior pentru masina,  trece prin mai multe etape; examinarea atenta a urmelor de uzura, izolarea elementelor exterioare de plastic, verificarea grosimii lacului, decontaminarea cu argila, polishare cu pad blana naturala si cu polish abraziv, polishare cu burete de luciu si cu polish granulatie fina, ceara sau protectie ceramica.

Detaling-ul profesionist este executat de un detailer cu experienta si cunostinte in domeniul polish auto.

Un detailing auto profesional imlica materiale de calitate si scule profesionale pentru a acorda atentia cuvenita fiecarui detaliu.