Polsh faruri – Reconditionare faruri

Polish Faruri

Viziteaza-ne si pe: FACEBOOK…

  1. Drumul Potcoavei nr.43 Voluntari

  2. Soseaua Alexandria nr.189C sector 5 Bucuresti

Vezi cele mai recente lucrari aici…

Atentie!

Polish faruri!

Politia va poate amenda si va poate retine talonul masinii pentru vizibilitate redusa, daca aveti farurile matuite. Nu va lasati pacaliti de spalatoriile auto pentru acest serviciu pretentios. Nu optati pentru polish faruri fara sa aplicati folie faruri de protectie, nu tin mai mult de 3 – 6 luni (bani aruncati in vant).

In primul rand vreau sa va spun ca noi nu executam operatia de polish faruri cu pasta de dinti. Aceasta operatiune cu pasta de dinti, axion sau mai stiu eu ce minunatii sunt doar fantasme pentru copilasi!

AutoNext.ro va ofera servicii de inalta calitate la preturi derizorii comparativ cu un far nou.

Ai faruri matuite, faruri ingalbenite, faruri zgariate sau improscate de pietricele? Nu mai ai vizibilitate pe timp de noapte?

Noi va facem farurile ca si noi indiferent de starea lor !

Polish-faruri

ATENTIE! Multe ateliere și multe persoane din București și nu numai sau apucat sa practice acest serviciu pretentios și anume: Reconditionare Faruri/Stopuri.

De multe ori a trebuit sa explic potențialilor clienti, de ce noi suntem mai scumpi la preț decât alții? Și aș vrea să vă împărtășesc aceste gânduri care sper eu, vă va ajuta sa luați decizia corectă pe banutii dumneavoastră. În primul rând dacă căutați cel mai ieftin serviciu de polishare a farurilor, va putem ajuta și noi cu preturi mici, dar așteptările vor fi pe măsura prețului mic așa cum procedeaza majoritatea atelierelor, dar noi nu încurajăm aceasta abordare.

Majoratitatea prestatorilor de acest serviciu, prefera sa scadă pretul sub prețul pieței din lipsă de: experiență, clienți, scule sau materiale profesionale. Am întrebat mai multe persoane prestatoare de acest serviciu, cum își permit ei sa lucreze așa de ieftin? In condițiile în care un polish faruri plus folie faruri profesional durează minim o ora și poate atinge și 4 ore! Am îndrăznit să intreab alți prestatori de reconditionare a farurilor/stopurilor, pentru ca am avut o experienta neclara cu un client cu care am stabilit împreună sa recondiționam farurile la un BMW S5 2016 prețul care ne-am înțeles a fost 400 ron ambele faruri de polishat plus folie de protecție transparentă cu garanție 2 ani. După 2 ore ma sunat clientul și mi-a spus ca a găsit cu 100 ron mai ieftin de polishat plus folie ambele faruri. Am întrebat unde a găsit prețul asta? Și mi-a spus la ce atelier. Bineînțeles nu am rezistat ca lam sunat pe respectivul și lam întrebat cum poate el sa facă o lucrare atât de grea și migaloasa care durează minim 2 ore la banii ăștia? Răspunsul a fost unul care mi-a strigat în ureche ca eu si cu echipa mea suntem profesionisti, pentru ca răspunsul a sunat asa: „Laurențiu” tu crezi ca eu stau sa insist atât încât sa scot toate imperfecțiunile? İ spun clientului la sfârșitul lucrarii ca mai mult de atât nu se poate. Cea ce ma făcut sa recapăt încrederea în mine și sa știu ca eu nu fac lucrările de mântuială.

Un polish de faruri NONPROFESIONAL (ieftin) va îndepărta urmele de uzură (zgarieturi, Improșcare pietricele, matuială, ingalbeneală) În proportie de 40/60% Un polish de faruri PROFESIONAL va îndepărta urmele de uzură în proportie de 80/90%

Alege înțelept! Nu te mai lasă păcălit pentru 50/100 de lei în minus. Iti dau un sfat, verifica galeria foto, vezi recenzii clienti etc… în portofoliul nostru veți găsi faruri polishate la mașini din 2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017- 2018 Polish + folie faruri

Dupa operatia de polish faruri/polish stopuri, aplicam folie faruri transparenta 100% sau folie stopuri dark sau folie stopuri dark light, oferim garantie intre 2 ani si 5 ani.

Siguranta in trafic pe timpul noptii va creste semnificativ, masina revine la aspectul initial facandu-va sa va placa ca la inceput.

Avem efectuate peste 100.000 de faruri polishate si inca mai numaram. Avem experienta peste 9 ani in domeniu. Nu va lasati inselati de preturile din spalatorii auto sau de lucrari din spatele blocului, produsul final nu va fi unul stralucitor si nici nu va ofera garantie pentru acest serviciu atat de important pentru siguranta dumneavoastra!

Polish-faruri-sector5

Preturi incepand de la 100 ron ambele faruri de polishat in functie de modelul si anul masinii. Si folie de protectie transparentă 100% incepand de la 100 ron ambele faruri. Reconditionare Faruri profesional. De peste 10 ani practicam acest serviciu pe care il stăpânim la nivel de profesionisti. După polishare aplicăm folie transparentă 100%. Oferim garantie intre 2 și 5 ani. Atentie!! Politia va poate amenda si poate retine talonul masinii daca farurile sunt: Ingalbenite Improșcate de pietricele Zgariate Matuite toate acestea duc la vizibilitate redusă, si din cauza vizibilitatii reduse riscul de accident creste la cote alarmante. Fasciculul de lumina va fi împrăștiat in toate directiile si nu va mai lumina la distanta corespunzatoare.

Iata mai jos cateva din seviciile noastre de polish faruri, faruri matuite, folie faruri, polish faruri sector 5, reconditionare faruri, reconditionare faruri sector 5, polish faruri Rahova, reconditionare faruri Rahova, folie stopuri, folie stopuri sector 5.

Reconditionate faruri de la doar 50 ron bucata, 100 ron perechea. Va asteptam la atelierul nostru de lanaga Cora Rahova sau Otopeni.

Galerie foto polish farui click aici…

Polish-faruri-expert-auto-1Polish-faruri-nou-1Polish-faruri-nou-2Polish-faruri-xx5-1Polish-faruri-xx5-2Polish-faruri-x5-1Polish-faruri-x5-2polish-faruri-2015-1polish-faruri-2015-2Polish-faruri-s7-1Polish-faruri-s7-2IMG-20180226-WA0015IMG-20180226-WA0016reconditionare-faruri-profesional1reconditionare-faruri-profesional2

Pretul afisat este pentru Polish plus Folie ambele faruri

Pret Polish Faruri

DE LA -200 RON PERECHEA Timp de executie 40 - 120 minute
  • Polish faruri
  • Folie faruri
  • Reconditionare faruri
  • Faruri matuite
  • Folie stopuri
  • Garantie 2 ani
Buy