Reparatii parbrize sector 5

Share it

Ne gasiti in doua locatii din Bucuresti pentru reparatii parbrize sector 5:

1.Strada Drumul Potcoavei nr.43 Baneasamontajfolieauto.ro

2.Soseaua Alexandria 189C sector 5

Ai luat o piatra de pe carosabil in barbriz si sa inflorit? Ai un parbriz ciobit? Ai un parbriz fisurat?

Trebuie reparat (sudat) in cel mai scurt timp.

Nu va ingrijorati, noi avem solutia perfecta pentru sudura parbrize cu rasina speciala si cu trusa de ultima generatie.

Reparatii parbrize sector 5

Foarte important de stiut atunci cand treci prin aceasta experienta nedorita, sa faci o poza doua la ciobitura, una din interior si una din exterior, de aproape sa se vada bine ciobitura. Orice reparator de parbrize va cere o poza pe watshap ca sa vada ce tip de ciobitura este ca sa poata sa dea un verdict si sa stabileasca costul interventiei.

Dupa ce ati constatat ca v-ati ales cu o ciobitura in parbriz, va recomandam sa o izolati cu un scoci pentru a nu permite factorilor externi (solutiile de la spalatorie, solutiile de parbriz, praf ) sa contamineze golul de aer aparut in urma impactului cu piatra.

De recomandat este sa apelati in cel mai scurt timp la unul din atelierele de reparatii parbrize Bucuresti sau Ilfov pentru a rezolva probleme. Amanarea poate sa compromita parbrizul si de la o simpla interventie sa va oblige sa inlocuiti parbrizul. Actionarea asupra ciobiturii la timp poate salva parbrizul si chiar sa iasa o reparatie cu reusite foarte bune.

In acest link „reparatii parbrize detalii” veti gasii mai multe detalii despre reparatii parbrize, reparatii ciobituri parbrize, reparatii fisuri parbrize…

Va asteptam cu drag la una din locatiile noastre:  Sector 5 sau Baneasa ( https://montajfolieauto.ro/reparatii-parbrize/)

Va stam la dispozitie cu tehnicieni bine pregatiti si cu bun simt, trusa profesionala cu pompa de vacumare, solutii de cea mai buna calitate si preturi corecte in urma unei calitati superioare.

Pentru detalii amanuntite nu ezitati sa ne contactati.

Reparatii parbrize Rahova, Reparatii ciobituri sector 6, reparatii fisuri parbrize sector 4

CONTACT…

raparatii parbrize otopeni 1
151785334_720756195480070_8884805461015270861_n