Reparatii parbrize

Reparatii, reconditionare Parbrize

Reparatii parbrize

Locatiile noastre:

 1. Drumul Potcoavei nr.43 Voluntari – montajfolieauto.ro

 2. Soseaua Alexandria nr.189C sector 5 Bucuresti

Ciobituri parbrize, fisuri parbrize?

La noi gasiti solutia cea mai ieftina si cea mai profesionala pentru reparatii parbrize.

Detinem aparatura cea mai performanta pentru reparatii ciobituri parbrize. Trusa de reparat parbrize pe care o folosim noi este una dintre cele mai scumpe si performante truse de reparat parbrize care exista in Romania.

ATENTIE!!! Nu putini amatori sau apucat de reparat parbrize cu truse dintre cele mai ieftine de pe piata, neavand nici macar pompa de vacumare, aceasta facanduse manual cu o seringa, cea ce nu recomandam in nici un caz  pentru a beneficia de repararea ciobiturilor intr-un mod deplin.

reparatii-parbrize

Reparam orice fel de ciobituri parbrize, indiferent de model sau marca. Inlocuirea sau schimbarea  parbrizului cu unul nou sau second hand, poate genera costuri exorbitante in comparatie cu repararea parbrizului. Insa acum nu mai este nevoie sa schimbati parbrizul pentru ciobituri si fisuri.  Specialistii AutoNext.ro intervin in ajutorul dumneavoastra cu o solutie performanta in reparatii parbrize, fisuri parbrize, ciobituri parbrize etc…

AutoNext.ro este partener Clinica de parbrize Romania, distribuitor direct de produse pentru repararea parbrizelor, iar echipa noastra a fost antrenata de profesionistii companiei lor,  cu experienta de peste 15 ani in domeniul ciobituri parbrize,  astfel incat de fiecare data veti beneficia de servicii de cea mai inalta calitate si de o lucrare cu rezultate uimitoare.

raparatii parbrize

Cum se repara un parbriz ciobit?

Floarea, punctul unde a avut impact cu obiectul de pe carosabil (ciobitura din parbriz) este foarte bine curatat si foarte bine uscat, astfel incat toate impuritatile (corpurile straine) sa fie indepartate in totalitate pentru a avea efectul dorit.

 1.  Se identifica ciobitura cu oglinda circulara.
 2.  Se curata cu alcool tehnic locul unde urmeaza sa se efectueze reparatia
 3.  Se pozitioneaza dispozitivul cu ventuza Glasweld si injectorul EcoVac.
 4.  Ciobitura este vidata pana la 5 minute.
 5.  In 15% din cazuri, este necesar sa actionam cu bormasina speciala pentru perforarea parbrizului pentru procesul de vidare.
 6.  Primul tip de rasina ecologica este introdus in orificiu, ciobitura devenind practic invizibila in proportie de 90%.
 7.  Cu ajutorul unei lampi circulare cu ultraviolete, rasina este uscata uniform iar reparatia va fi perfect acoperita in parbriz.
 8.  Peste zona reparata se va aplica al doilea tip de rasina ecologica, indepartand orice fel de neconformitate a lucrarii.
 9.  Se curata surplusul de rasina, iar cu ajutorul unui polish, vom finaliza locul unde a fost ciobitura in parbriz.
 10.  Costul fiind unul derizoriu in comparatie cu inlocuirea parbrizului.

CONTACT…

reparatii parbrize

Reparatii parbrize

reparatii parbrize

reparatii parbrize

Reparatii ciobituri parbrize

Preturi incepand de la-100 Lei Timp de executie 20 - 45 minute
 • Reparatie parbrize
 • Ciobituri parbrize
 • Fisuri parbrize
 • Reparat parbrize
 • Parbriz ciobit
 • Pret reparat ciobituri parbrize
Buy