Reparatii Parbrize

Atelier autorizat R.A.R

Reparatii, reconditionare Parbrize

Ciobituri parbrize, fisuri parbrize?

La noi gasiti solutia cea mai ieftina si cea mai profesionala pentru reparatii parbrize.

Detinem aparatura cea mai performanta pentru reparatii ciobituri parbrize. Trusa de reparat parbrize pe care o folosim noi este una dintre cele mai scumpe si performante truse de reparat parbrize care exista in Romania.

ATENTIE!!!

Nu putini amatori sau apucat de reparat parbrize cu truse dintre cele mai ieftine de pe piata, neavand nici macar pompa de vacumare, aceasta facanduse manual cu o seringa, cea ce nu recomandam in nici un caz pentru a beneficia de repararea ciobiturilor intr-un mod deplin.

Reparam orice fel de ciobituri parbrize, indiferent de model sau marca. Inlocuirea sau schimbarea parbrizului cu unul nou sau second hand, poate genera costuri exorbitante in comparatie cu repararea parbrizului. Insa acum nu mai este nevoie sa schimbati parbrizul pentru ciobituri si fisuri. Specialistii AutoNext.ro intervin in ajutorul dumneavoastra cu o solutie performanta in reparatii parbrize, fisuri parbrize, ciobituri parbrize etc…

AutoNext.ro este partener Clinica de parbrize Romania, distribuitor direct de produse pentru repararea parbrizelor, iar echipa noastra a fost antrenata de profesionistii companiei lor, cu experienta de peste 15 ani in domeniul ciobituri parbrize, astfel incat de fiecare data veti beneficia de servicii de cea mai inalta calitate si de o lucrare cu rezultate uimitoare.

Cum se repara un parbriz ciobit?

Floarea, punctul unde a avut impact cu obiectul de pe carosabil (ciobitura din parbriz) este foarte bine curatat si foarte bine uscat, astfel incat toate impuritatile (corpurile straine) sa fie indepartate in totalitate pentru a avea efectul dorit.

NEW

Pret Reparatii Parbrize
Timp de executie 20 - 45 minute

Preturi incepand de la - 100 Lei
  • Reparatie parbrize
  • Ciobituri parbrize
  • Fisuri parbrize
  • Reparat parbrize
  • Parbriz ciobit
  • Pret reparat ciobituri parbrize

Locatie

Sos. Alexandria 189C, sector 5 Bucuresti, langa Cora Rahova,

Locatie

Strada Drumul Potcoavei nr.43 langa gradina zoologica din BANEASA

Orar

Luni-vineri: 09:00 – 17:00
Sambata: 09:00 – 15:00
Duminica: inchis