[column width=”3/4″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Detailing auto

                         

Curatare tapiterie auto

Detailing auto interior:

Atentie!!!

Nu confundati atelierele de detailing auto cu unele spalatoriile auto sau cu spalatorii care spala in spatele blocului. Acestia fac lucrul de suprafata cu aparatura ieftina de la Dedeman care nu face injectie extractie pana la cativa centimetrii din tapiterie ci doar la suprafata textilului, cea ce face ca intr-un timp foarte scurt, mizeria care este in adancul banchetei sa iasa la suprafata. Timp pierdut, stres, suparare, nervi care pot duce la boli de inima pe banutii dumneavoastra.

Nu lasa inima sa se imbonlaveasca cautand cel mai ieftin si cel mai rapid, cauta intelept si documentezate bine inainte sa alegi. Noi iti rasfatam masina si ne ridicam asteptarile si celor mai pretentiosi clienti.

Curatare-tapiterie-auto-6

Noi suntem profesionisti in detailing auto interior pentru ca de peste 10 ani profesam in domeniul curatare tapiterie auto, timp in care am curatat orice tip de autoturism. De la noi ,tapiteria autoturismului dumneavoastra pleaca uscata si curata indiferent de starea vremii sau temperaturile exterioare. Curatare-tapiterie-auto-12

Indiferent de materialul din care este facut interiorul masinii dumneavoastra, fie ca vorbim de material textil, alcantara, vinyl, piele sau ornamente din plastic sau carbon, avem solutia optima pentru rezultate uimitoare.

Curatarea interiorului masinii dvs este prioritara si trebuie sa se realizeze cel putin o data pe an daca tapiteria e textila sau la un interval de 6 luni daca avem interior de piele.

Folosim aparatura profesionala de ultima generatie si anume; Karcher Puzzi 10/1 cu injectie extractie si Aparat de curatat cu aburi Karcher SC3 pentru grilelele de aerisire (tubulatura de aer) unde se strang cele mai multe ciuperci, bacterii, acarieni, mucegaiuri. Acesti daunatori elimina mirosuri neplacute in autoturism, care pot provoca diferite forme de boli de respiratie sau de piele.
Pentru revigorarea elementelor plastic folosim solutii specifice de tratare si revigorare plastice.

Curatare-tapiterie-auto-7

Timpul de executie pentru detailing auto interior  difera in functie de modelul masinii, materialul textil, gradul de murdarie, si poate dura intre 4 ore si 8 ore, dupa care dureaza timpul de uscare intre 2 si 8 ore. Masina poate fi gata in aceasi zi, dar pentru ca noi executam acest seviciu de curatare tapiterie la nivel profesional, poate sa fie a 2 zi finalizata lucrarea.

In procesul de curatare interior auto complet,  se au in vederea curatarii urmatoarele componente: Plafon – Banchete – Mochete – Fete de usi – Portbagaj – Plastice

Curatare-tapiterie-auto

Noi oferim o atentie sporita clientilor nostrii si lucrarilor la care ne angajam sa le facem.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa accesezi rubrica CONTACT…

[/column]

[column width=”1/4″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Curatare-tapiterie-auto-3Curatare-tapiterie-auto-4

Curatare-tapiterie-auto-11

Curatare-tapiterie-auto-12

[/column]

Programeaza-te